TURRACHERHÖHE – EEN WAAR SKIPARADIJS!

Het skigebied van Turracherhöhe telt ongeveer 40 km pistes, maar het gebied lijkt door haar diversiteit aan pistes véél groter. Je skiet het ene moment nog boven de boomgrens, genietend van de machtige vergezichten (je waant je vaak op het dak van de wereld), om kort erna, skiënd tussen de bomen, te twijfelen of je zal stoppen bij een leuk terrasje in de zon.

Zowel (ver)gevorderde skiërs, beginners, als gezinnen met kinderen komen helemaal aan hun trekken op de Turracherhöhe. De FIS (olympische) afdaling die vertrekt bovenaan de Turrachbahn trapt zelfs doorwinterde skiërs op de adem. Je kan ook de uitdaging aangaan om alle pistes aan elkaar te rijgen. Maar hou er rekening mee dat je hier al gauw een dag mee zoet bent!

Ook wie het liever rustiger aan doet op een gemoedelijke blauwe piste komt hier niks te kort. En carvers genieten volop van de immer brede pistes, zodat je zelfs op steilere stukken de sneeuw kan aaien!

Tel daarbij nog eens de funslopes en 15 km geprepareerde loipes, de avontuurlijke sneeuwscooter safari én een skipas die geldig is voor meer dan 100 km piste in de omgeving en u snapt snel waarom de Turracher Höhe een paradijs voor jong en oud.

Ook de authenticiteit van de berghutten, en de kwaliteit van hun keuken kunnen zelfs de meest bourgondische skiër bekoren.
En op het meest onverwachte moment kom je op de piste de pistenbutler tegen die je maar graag verwent met een glaasje Prosecco, skiwasser of een ijsje. Dit, en nog veel meer, is de all-in service van de Turracherhöhe. Hier wordt genieten echt nog met een hoofdletter geschreven.

Heeft het skiën uw honger naar avontuur nog niet helemaal gestild? Ga dan zeker eens rodelen! Twee keer per week (op dinsdag- en donderdagavond) kan je je ski’s inruilen voor een authentieke slee en massa’s stuifsneeuw. Plezier verzekerd!
We raden wel aan om in het hoogseizoen daags voordien te reserveren, zodat je zeker bent van je slee.